Testa Café Ballys nya fikautbud!

Kom in och testa vårt nya sortiment av kakor och smörgåsar. I samma takt som vi får in nya spel passar vi även på att utöka godsakerna. Vilket vi välkomnar med tre nya sorterskakor som alla är bakade på Café Bally. Vi har även fått in härliga vaniljbullar som kommer direkt från bageriet. Ett par härliga smörgåsar finns att få vid beställning. Välj mellan räksmörgåsar, köttbullsmackor, ost och skinkfrallor samt kycklingbaguetter.

Alla kaffe älskare kan nu avsmaka den starka kaffedrycken espresso som du kan varva med några av de 10 olika kaffe smaker som vi erbjuder idag. För vi på Café Bally är inte bara spelfantaster utan kaffe fanatiker också.

Nya medlemmar hos Café Bally

Vi vill även välkomna vår nya personal till Café Bally. Under sommaren har vi utökad vår styrka med två nya stjärnor. Sara är vår nya servitris med en bakgrund och en hobby som sångerska. Vår andra servitris är spelfantasten James som även han har en musikaliskbakgrund.

Augusti månad är helt klart en månad som vi bara måste fira. Du är välkommen in att prova våra nya jukeboxar, smaka på våra goda kakor samtidigt som du kopplar av på några av våra spelautomater.

Testa våra senaste nyheter på flipperhyllan

Café Bally har goda nyheter för dig som varit förtjust i flipperspel sen barnsben. Kafét bjuder på en härlig samling av flipperspel som du kan spela själv eller med några vänner.

Hos oss får du en härlig mix av flipperspel där du kan välja mellan både nyare spel och gamla klassiker. På Cafét kan du till exempel spela på Nip-it Bally som tillverkades 1972. Temat bjuder på sportfiske på högnivå och alligatorer som gömmer sig bakom varje hörn. En annan storfavorit på CafétBally är Apollo Williams – som tillverkades 1967 och som bjuder på ett tema med rymdexplosioner.

Vi på Café Bally jobbar konstant med att få in nya spel där du kan roa dig många timmar framöver. Vi har nyligen utökat spelutbudet med nya spännande flipperspel. Bara under Juli månad har vi tagit in två nya flipperspel, så nu kan du testa skickligheten på No Fear Williams. Spelautomaten tillverkades 1995 och har redan kommit att bli en stor succé på kafét.

Café Ballys personliga favorit är ändå det nyinkomna spelet, Family Guy. Flipperspelet är tagen från tv-serien Family Guy där familjens far är allt annat än en familjefar. Spelet tillverkades 2007 och vi kan garantera dig ett spel som kommer att kucka igång adrenalinet. I Augusti månad och fram kommer vi att handplocka nya flipperspel från de allra största tillverkare.

Så kom in och provspela våra nykomlingar över en god kopp kaffe.

Testa lyckan på enarmade banditer

Sen 1887 har vi kunnat spela på spelmaskiner men det är inte alltid som vi kunnat spela om riktiga pengar. De första vinsterna på enarmade banditer var oftast drinkar eller drinkkuponger. Lite skillnad från dagens vinster då du har chansen att vinna ett par miljoner med endast ett par snurr.

Idag kan du hitta enarmade banditer på små krogar, casinon och självklart på nätet.  När du spelar online kommer du att kunna välja mellan ett par hundratals klassiska spelautomater. Utseendet på enarmade banditer kommer självklart att skilja sig från de fysiska automaterna men spänningen är den samma. Och det fina med att spela online är att du faktiskt kan provspela spelen gratis innan du börjar satsa.

Vill du varva dina online spel med fysiska spelautomater kan du enkelt göra hos café Bally. Fysiska spelautomater bjuder på en retro känsla som garanterat kommer att få minnena att flöda. Alla vet att tiden då man hittade klassisk spelautomater i varje hörn är över. Men som tur är så kan du alltid spela spelautomater via din dator, mobil eller surfplatta.

Och är du sugen på båda så är det nu möjligt hos Café Bally. Varva ner efter jobbet med en kopp te eller kaffe och spela dina favorit spel i lugn och ro. Vill du inte spela kan du titta på när grannen testa lyckan, och varför inte bjuda på en bulle under tiden. Oavsett om du är ute efter den stora vinsten eller om du bara vill koppla av med några enarmade banditer, Café Bally är ett utmärkt ställe för alla spelautomat fantaster.

Njut av en varm kopp kaffe samtidigt som du testar lyckan

Hos Café Bally kan du ta tillfället i akt och njuta av både fysiska enarmade banditer och spelautomater på nätet. Ta med dig datorn eller surfplattan och logga in på Caé Ballys gratis Wifi. Varva gamla godingar med klassiska spelautomater på nätet samtidigt som du tar en härlig hembakad bulle.

De fräscha online spelen ger dig fortfarande samma spelkänslan men istället för småsummor kommer du kunna spela om stora drömvinster på progressiva spelautomater. Men som alla vet så är det vägen till den stora vinsten som är den spännande biten. Så varför inte dela det med en vän över en fika?

Prova våra nya flipperspel från USA

Våra senaste nykomlingar är spel från speltillverkare runt om i USA. Och vi kan nu välkomna tre nya spel från spelföretaget Jersey jack Pinball och Pinbal Universe. Redan idag kan du provspela de nya spelen The Hobbit, Wizard of Oz och ACDC.

Spel från Jersey Jack Pinball

The Hobbit är tagen från filmserierna The Hobbit. Vilket är en trevlig nyhet för oss “Sagan om Ringen” fantaster. Nykomlingen fick vi bara för några dagar sedan och har verkligen gjort stor succé på Kafét. Så är du sugen på att prova spelet så gäller det att vara i god tid. Spelet är fullproppad med roliga ljudfunktioner och ljudeffekter som får igång spänningen. The Hobbit flipperspel bjuder på en härlig 27 tums LCD Display med grym grafik och videoklipp tagna ur filmen. Temat i spelet gör oss inte besvikna, vi känner samma spänning som filmerna fast med lite mer action.

Wizard of Oz är ett actionfylld spel från speltillverkaren Jersey Jack Pinball. Spelet är även den tagen från sagovärlden och denna gång får vi njuta av en härlig fantasivärld. Spelupplevelsen i Wizard of Oz gör oss inte besvikna och vi kan starkt rekommendera spelet.

ACDC Pro är ett annat roligt spel som bjuder på en härlig konsert där du får träffa ditt favorit rockband. Spelet bjuder även på ett par roliga spelfunktioner och ljudeffekter som helt klart går i rockens tema. Spelet är en favorit bland flipperspelare i USA och vi ser redan populariteten bland kafégästerna.

Från Jack Vegas till spelautomater på nätet

Länge har vi svenskar haft en försmak för snabba spel som får adrenalinet att pumpa, så vad passar inte bättre än ett par spelautomater. Klassiska spelautomater tillverkades 1887 och dessa kom för att stanna. Nu kan du njuta av gamla klassiker som till exempel enarmade banditer men även flipperspel hos Café Bally.

Jack Vegas spelen är säkert ett spel du minns, spelautomaterna kunde du spela på de flesta krogar och restauranger. Spelautomaten utmärker sig speciellt genom spelspaken som finns på höger sida av spelet. Och för oss som testat lyckan under luncherna vet vilken härlig spelkänsla klassiska spelautomater ger. Under åren har Jack Vegas automaterna försvunnit mer och mer och det är därför som vi har öppnat dörrarna för stans mest spännande kafé. Hos CaféBally kan du spela gamla favoriter som Jack Vegas maskiner.