Prova våra nya flipperspel från USA

Våra senaste nykomlingar är spel från speltillverkare runt om i USA. Och vi kan nu välkomna tre nya spel från spelföretaget Jersey jack Pinball och Pinbal Universe. Redan idag kan du provspela de nya spelen The Hobbit, Wizard of Oz och ACDC.

Spel från Jersey Jack Pinball

The Hobbit är tagen från filmserierna The Hobbit. Vilket är en trevlig nyhet för oss “Sagan om Ringen” fantaster. Nykomlingen fick vi bara för några dagar sedan och har verkligen gjort stor succé på Kafét. Så är du sugen på att prova spelet så gäller det att vara i god tid. Spelet är fullproppad med roliga ljudfunktioner och ljudeffekter som får igång spänningen. The Hobbit flipperspel bjuder på en härlig 27 tums LCD Display med grym grafik och videoklipp tagna ur filmen. Temat i spelet gör oss inte besvikna, vi känner samma spänning som filmerna fast med lite mer action.

Wizard of Oz är ett actionfylld spel från speltillverkaren Jersey Jack Pinball. Spelet är även den tagen från sagovärlden och denna gång får vi njuta av en härlig fantasivärld. Spelupplevelsen i Wizard of Oz gör oss inte besvikna och vi kan starkt rekommendera spelet.

ACDC Pro är ett annat roligt spel som bjuder på en härlig konsert där du får träffa ditt favorit rockband. Spelet bjuder även på ett par roliga spelfunktioner och ljudeffekter som helt klart går i rockens tema. Spelet är en favorit bland flipperspelare i USA och vi ser redan populariteten bland kafégästerna.