Testa Café Ballys nya fikautbud!

Kom in och testa vårt nya sortiment av kakor och smörgåsar. I samma takt som vi får in nya spel passar vi även på att utöka godsakerna. Vilket vi välkomnar med tre nya sorterskakor som alla är bakade på Café Bally. Vi har även fått in härliga vaniljbullar som kommer direkt från bageriet. Ett par härliga smörgåsar finns att få vid beställning. Välj mellan räksmörgåsar, köttbullsmackor, ost och skinkfrallor samt kycklingbaguetter.

Alla kaffe älskare kan nu avsmaka den starka kaffedrycken espresso som du kan varva med några av de 10 olika kaffe smaker som vi erbjuder idag. För vi på Café Bally är inte bara spelfantaster utan kaffe fanatiker också.

Nya medlemmar hos Café Bally

Vi vill även välkomna vår nya personal till Café Bally. Under sommaren har vi utökad vår styrka med två nya stjärnor. Sara är vår nya servitris med en bakgrund och en hobby som sångerska. Vår andra servitris är spelfantasten James som även han har en musikaliskbakgrund.

Augusti månad är helt klart en månad som vi bara måste fira. Du är välkommen in att prova våra nya jukeboxar, smaka på våra goda kakor samtidigt som du kopplar av på några av våra spelautomater.