Testa våra senaste nyheter på flipperhyllan

Café Bally har goda nyheter för dig som varit förtjust i flipperspel sen barnsben. Kafét bjuder på en härlig samling av flipperspel som du kan spela själv eller med några vänner.

Hos oss får du en härlig mix av flipperspel där du kan välja mellan både nyare spel och gamla klassiker. På Cafét kan du till exempel spela på Nip-it Bally som tillverkades 1972. Temat bjuder på sportfiske på högnivå och alligatorer som gömmer sig bakom varje hörn. En annan storfavorit på CafétBally är Apollo Williams – som tillverkades 1967 och som bjuder på ett tema med rymdexplosioner.

Vi på Café Bally jobbar konstant med att få in nya spel där du kan roa dig många timmar framöver. Vi har nyligen utökat spelutbudet med nya spännande flipperspel. Bara under Juli månad har vi tagit in två nya flipperspel, så nu kan du testa skickligheten på No Fear Williams. Spelautomaten tillverkades 1995 och har redan kommit att bli en stor succé på kafét.

Café Ballys personliga favorit är ändå det nyinkomna spelet, Family Guy. Flipperspelet är tagen från tv-serien Family Guy där familjens far är allt annat än en familjefar. Spelet tillverkades 2007 och vi kan garantera dig ett spel som kommer att kucka igång adrenalinet. I Augusti månad och fram kommer vi att handplocka nya flipperspel från de allra största tillverkare.

Så kom in och provspela våra nykomlingar över en god kopp kaffe.